Nieuwsberichten Zorgaanbieders Midden Nederland

Vacature penningmeester bestuur

By 23 juli 2021No Comments

We zijn opzoek naar een penningmeester voor het bestuur van de CZMN.
Als penningmeester zorg je i.s.m. de directeur dat de begroting, financiële jaarrapportage en jaarrekening worden opgesteld. Je behartigt de (financiële) belangen van de leden en bent samen met de andere bestuursleden verantwoordelijk voor het (financiële) beleid binnen de coöperatie. Je stelt je naar derden op als ambassadeur van de coöperatie.

  • Bestuurlijke ervaring is een pré
  • Kennis van andere financieringsstromen, zoals het aanvragen van subsidies, is een pré

Het bestuur vergadert ongeveer maandelijks op een maandagavond van 18.30 – 20.30 uur en daarnaast ben je nog 1 à 2 uur per maand beschikbaar voor overleg met de directeur en de voorbereiding op vergaderingen.

Ben jij onze nieuwe penningmeester? Solliciteer dan voor woensdag 25 augustus 2021 via secretariaat@czmn.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martine Wilhelm, directeur a.i. via 06-51148009.

Op maandagavond 30 augustus 2021 vindt een gesprek met het bestuur plaats.

Leave a Reply