Nieuwsberichten Zorgaanbieders Midden Nederland

Vacature interne auditors

By 8 oktober 2021oktober 22nd, 2021No Comments

De club interne auditors is op zoek naar nieuwe leden!

Als intern auditor zorg je ervoor de kwaliteit die we leveren zo hoog mogelijk te houden. Aan de hand van een normenkader worden jaarlijks alle leden geaudit. We noemen dit bij de CZMN een interne audit. Daarnaast wordt jaarlijks ook een externe audit uitgevoerd door een certificeerder (bijv. Certificatie in de Zorg, HKZ of een brancheorganisatie). We spreken elkaar als auditors jaarlijks om de auditronde te evalueren en de volgende auditronde voor te bereiden.

Er zijn momenteel 8 leden die gemiddeld 4 audits per jaar doen bij de leden. We zouden graag nog 2 auditors laten aansluiten, om te zorgen dat het auditen behapbaar blijft.

Wat vragen we van jou:
– Dat je 3 audits per jaar verzorgt. De audit neemt ong. 4 uur in beslag met voorbereiding en schrijven van het rapport. 1 uur voorbereiding, 2 uur auditen en 1 uur rapport schrijven. De 3 audits worden binnen 3 of 4 maanden uitgevoerd.
– Kennis van kwaliteitssystemen of het eerder uitgevoerd hebben van audits is handig in deze functie, maar geen must. Je hierin willen verdiepen wel.

Wat bieden wij:
– Een mooie manier om andere leden te ontmoeten en met elkaar te kunnen sparren over bepaalde onderwerpen.
– Je ontvangt € 150,00 per audit als onkostenvergoeding. Daarnaast kun je je reiskosten declareren.

Meer informatie:
Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Rob Daamen op 0341-785227. Of geef je meteen op via info@czmn.nl!

Leave a Reply