HiFive

Contactgegevens

HiFive
Postbus 1356
8001 BJ Zwolle
tel. 038-2022672
HiFive gewoon voor jou.

Ben je de grip kwijt op je leven? Kun jij de draad niet goed oppakken en lukt het je niet jouw doelen te halen? Je wilt van alles, maar je komt niet vooruit? Hifive biedt gespecialiseerde begeleiding bij jouw thuis bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. We gaan samen ontdekken waar jij je gelukkiger door kan voelen. Samen gaan we je kracht ontdekken en versterken. We stemmen de begeleiding af op jouw wensen en de doelen die jij wilt halen in je leven.
HiFive heeft geen wachtlijsten!

Individuele Sociale Begeleiding

HiFive heeft geen wachtlijsten. Wanneer jij een indicatie hebt via de WMO, CJG of PGB dan starten wij meteen met de begeleiding. We zoeken na een kennismaking een begeleider die het beste bij jou past.

Bij Hifive krijg je een persoonlijk begeleider. De begeleiders hebben ruime ervaring met psychosociale begeleiding en zijn WO/HBO of MBO (niveau 4) opgeleid. De begeleider komt iedere week bij jou thuis. Bij start van de begeleiding maak je samen met je begeleider doelen waar je aan wilt gaan werken. We gaan samen kijken welke hulpvragen jij hebt en hoe we die met hulp van de begeleiding kunnen beantwoorden.

Loop jij vast door psychische problemen, een stoornis in het autistisch spectrum, niet aangeboren hersenbeschadiging, een persoonlijkheidsstoornis, depressiviteit, een angststoornis, verslavingsproblematiek of heb je geen steunend netwerk? Zijn je ouders gescheiden of lukt het je niet meer naar school te gaan of je werk? Is je motivatie weg en lukt het daardoor niet om bepaalde doelen in je leven te halen? Dan kunnen we samen met jou kijken hoe we jou verder op weg kunnen helpen. Deze doelen kunnen betrekking hebben op:
• Wonen
• Werken
• Onderwijs
• Sociale contacten
• Het leren omgaan met......
• Opvoeding
• Dagindeling
• Dagbesteding

Gezinsbegeleiding

HiFive biedt naast individuele psychosociale begeleiding ook gezinsbegeleiding. Dat betekent dat het hele gezin als geheel begeleiding krijgt. Een gezin is een bijzonder en complex systeem. Niets staat los van elkaar en daarom werkt Hifive bij gezinsbegeleiding samen met alle gezinsleden om de situatie binnen het gezin te verbeteren.

HiFive biedt begeleiding op maat in het gezin en de omgeving. We bieden opvoedadvies tot een intensief begeleidingstraject. Deze begeleiding is er wanneer je als ouders problemen in de opvoeding ervaart. We sluiten aan bij de hulpvragen van ouders en kind en zoeken samen naar oplossingen en mogelijkheden, zodat ouders weer zelfvertrouwen krijgen in de opvoeding en handvatten vinden om anders om te gaan met bepaalde situaties en gedrag.

E-mail of bezoek onze website door op de desbetreffende icoon te klikken.