SOCIAL UNITY

Contact gegevens

Social Unity
Keulenstraat 11-A-F
7418 ET Deventer
tel. 0570 - 585000
We begeleiden cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving en bieden ondersteuning op verschillende leefgebieden. We houden daarbij rekening met de culturele achtergrond van de cliënt. Er zijn verschillende oorzaken die als gevolg kunnen hebben dat een gezin (tijdelijk) uit balans is. Een verstoorde gezinssituatie heeft over het algemeen een negatieve invloed op alle gezinsleden.

De hulpverlener van Social Unity onderzoekt samen met het gezin, en indien van toepassing ketenpartner(s), waar het gezin problemen ondervindt, wat de wensen vanuit het gezin zijn, wat de draaglast en -kracht zijn en wat er nodig is om het gezin te helpen. Ouders worden ondersteund in hun rol als opvoeder en worden geholpen om hun kwaliteiten te benutten. Vervolgens kan het gezin weer op eigen kracht verder en kunnen kinderen gezond en veilig opgroeien. Indien van toepassing bieden wij ook ondersteuning bij scheidingsproblematiek.

Kwaliteit, zelfredzaamheid, aansluiten bij en meebewegen met de cliënt zijn een aantal begrippen die onze visie kenmerken. Wij geloven dat ieder mens uniek is met eigen kwaliteiten op verschillende levensgebieden. Door verwachte of onverwachte omstandigheden kan het leven van een cliënt er ineens heel anders uitzien en kan het zijn dat de dagelijkse structuur wordt verstoord. Hierdoor kunnen er problemen ontstaan op één of meerdere levensgebieden. Wij zijn er om samen met de cliënt te onderzoeken wat nodig is om een balans te creëren. Moeilijkheden gaan wij niet uit de weg; zowel grote als kleine obstakels zien wij als een uitdaging die wij samen met de cliënt aangaan.
E-mail of bezoek onze website door op de desbetreffende icoon te klikken.