BUREAU AUTHENTES

Contact gegevens

Bureau Authentès
Palweg 7
8081 RR Elburg
tel. 06-47436379
Bureau Authentès geeft professionele hulp aan kinderen èn ouders. Hulp vragen betekent dat je er niet alleen voor staat!

Warm welkom bij Bureau Authentès!

Bureau Authentès is afgeleid van het Griekse woord ‘Authentikos’ dat uit eerste hand betekent. Hiermee wil ik, Ageeth Kuperus aangeven dat God mij uniek gemaakt heeft. Bureau Authentès geeft professionele hulpverlening in de vorm van speltherapie. Bij kinderen uit zich alles in gedrag. Het belangrijkste en natuurlijkste middel dat kinderen hebben, is het spel. Speltherapie is een hulpmiddel om een gestagneerde ontwikkeling weer op gang te brengen. Het spel geeft het kind de gelegenheid om te ontspannen, gedachten, gevoelens en wensen te uiten, ervaringen te verwerken en te experimenteren met allerlei vormen van gedrag. Binnen de (jeugd)hulpverlening vind ik het belangrijkste om oordeelvrij te luisteren en af te stemmen op de behoefte van het kind en de (pleeg)ouder(s). Ik geloof dat het grootste geschenk dat je iemand kan geven, oprechte aandacht is! Samen gaan we de hulpvraag verkennen en kijken we wat uw kind nodig heeft.

Naast mijn enthousiasme voor kinderen als speltherapeut ben ik ook psychosociaal therapeut en LVSC geregistreerde supervisor en coach.

Bij Bureau Authentès mag je komen zoals je bent, ongeacht je levensovertuiging!
E-mail of bezoek onze website door op het desbetreffende icoon te klikken.