Puur Persoonlijk

puurpersoonlijk

Contact gegevens

Puur Persoonlijk
Smeepoortstraat 14
3841 EJ Harderwijk
tel. 0341–706026
Puur Persoonlijk ondersteunt mensen die kwetsbaar zijn op het gebied van ouderschap, wonen en arbeid. Wij zijn een zorgservicebureau. Samenwerken, dat is wat wij doen.
Wij werken met jou samen, maar ook met de mensen die belangrijk voor jou zijn.

Puur Ouderschap
Jij wilt zelf voor jouw kind zorgen. Want als je eenmaal moeder of vader bent, dan blijf je dat de rest van je leven. Ook als je kind niet elke dag bij je is.
Je leven verandert als je een kind hebt.
Soms weet je niet goed hoe dat moet: een kind verzorgen of opvoeden. Dan kan je je kwetsbaar voelen. Puur Ouderschap kan jou hierbij helpen. En wij kijken met je mee als je het even niet meer weet.
Wij vinden dat iedereen talenten en kwaliteiten heeft. Die kan je leren gebruiken voor jezelf en voor je kind. Zodat jouw kind zich veilig en goed verzorgd kan ontwikkelen.

Puur Wonen
Als jij denkt: hoe doe ik dat, wonen op mezelf?
Dan kan Puur Wonen jou hierin adviseren. Wij laten je zien hoe je zelfstandig kunt wonen. En we kijken met je mee als je het even niet meer weet.
Heb je al een plek om te wonen, maar heb je ondersteuning nodig om je verdere leven op de rit te krijgen? Dan kan je ook bij ons terecht.
Wij vinden dat iedereen talenten en kwaliteiten heeft. Die kan je leren gebruiken om op jezelf te wonen. Zodat jij er lekker bij zit in jouw huis.

Puur Arbeid
Je wilt graag een (betaalde) baan. Meetellen op de arbeidsmarkt.
Want als je eenmaal werk hebt, dan kan je (financieel) voor jezelf zorgen. En je steentje bijdragen.
Soms weet je niet goed hoe dat moet: werk vinden dat bij jou past. En ook nog die baan houden. Puur Arbeid kan jou hierbij helpen. Wij vinden dat iedereen talenten en kwaliteiten heeft. Die kan je leren gebruiken om jouw werk leuk te vinden en vol te houden.
E-mail of bezoek onze website door op de desbetreffende icoon te klikken.