HerstelVitaal & BuitenVitaal

Contact gegevens

HerstelVitaal & BuitenVitaal
Larserpoortweg 50
8218 NK Lelystad
Tel. 06-51296273 of 06-11847569
HerstelVitaal & BuitenVitaal

HerstelVitaal & BuitenVitaal biedt individuele- en groepsbegeleiding aan gericht op het herstellen en verbeteren van de eigen vitaliteit en werkgeluk voor (jong)volwassenen normaal tot hoogbegaafd met psychische kwetsbaarheden & levensproblematiek.

Ben je vastgelopen en kom je er niet meer alleen uit? Wil je weer deelnemen aan activiteiten buitenshuis zoals betaald werk, beoefenen van een sport of het doen van vrijwilligerswerk? Wil je weer je eigen sociaal netwerk opbouwen, werken aan je algemene conditie of een verandering aanbrengen in je loopbaan of bedrijf? Vind je het belangrijk dat er een beroep wordt gedaan op je talenten en kwaliteiten?

HerstelVitaal & BuitenVitaal kan jou bij dit alles helpen. Wij bewegen ons op het snijvlak van zorg en werk. We doen dit op verschillende manieren en indien nodig maken we gebruik van de positieve effecten die natuur heeft op de mens door het aanbieden van bijvoorbeeld wandelcoaching of met de methodiek BuitenVitaal. Wij zijn gevestigd in Lelystad, in de buurt van het vliegveld & Natuurpark Lelystad. Ca. 20 minuten rijden vanuit Harderwijk. En we hebben een spreekkamer in Ermelo. Onze groene buitenlocaties zijn te vinden in Ermelo / Harderwijk (Leuvenumse bossen) en in Dronten.
E-mail of bezoek onze website door op het desbetreffende icoon te klikken.