Aumazorg

Contact gegevens

Aumazorg
Schepenen 9
8232 DB Lelystad
tel. 0320 841 277
Aumazorg

Wat doet Aumazorg

Aumazorg is een organisatie die zich richt op het begeleiden van kinderen, jongvolwassenen en volwassenen met een ontwikkelingsstoornis in de leeftijd van 4 t/m 99 jaar in de regio’s Flevoland, Holland Rijnland en enkele aangrenzende gemeenten. De problematiek van de doelgroep is uiteenlopend. Denk hierbij aan: autisme, AD(H)D, MCDD, PDD-NOS of angst- en gedragsstoornissen. Mogelijk in combinatie met andere beperkingen en problemen in de primaire en secundaire steungroep.

Aumazorg is een zorginstelling die sinds 2004 is gespecialiseerd in het bieden van begeleiding aan mensen met een stoornis binnen het Autistisch spectrum, daarnaast heeft Aumazorg zich ontwikkeld tot één van de specialisten op het gebied van autisme in Nederland, waardoor wij ook door diverse zorgorganisaties en andere belanghebbenden worden ingehuurd vanwege onze expertise. Naast begeleiding biedt Aumazorg ook logeeropvang en begeleid wonen aan. Binnen de zorg die wij bieden werken wij met beproefde methodieken en de nieuwste technieken, bijvoorbeeld Robotica. De kwaliteit van de zorg heeft de hoogste prioriteit en dat kan volgens ons alleen wanneer de cliënt centraal staat. De zorg wordt altijd afgestemd op de persoonlijke situatie van de cliënt en zijn of haar leefomgeving. Ons slogan is niet voor niets: “Omdat ieder mens uniek is”.

Een goede match met een begeleider is niet alleen gebaseerd op de beschikbaarheid van onze begeleiders. De persoonlijke match tussen de cliënt en de begeleider is minstens zo belangrijk. Ook een goede afstemming met de overige zorgverleners, de school en de familie van de cliënt is essentieel om begeleiding op maat te bieden.

Door het bieden van de juiste begeleiding kunnen de kinderen, jongvolwassenen en volwassenen zich zo optimaal mogelijk ontwikkelen en integreren in de samenleving.

E-mail of bezoek onze website door op de desbetreffende icoon te klikken.