Hoeve Ruimzicht

Contact gegevens

Hoeve Ruimzicht
Hogesteeg 18
3882 MJ Putten
tel. 06-20818750
Hoeve Ruimzicht

Hoeve Ruimzicht biedt kleinschalige dagbesteding voor mensen met een (beginnende) vorm van dementie en voor mensen met geheugen- of eenzaamheidsproblematiek.
Voor een zorgvraag uit een andere doelgroep staan wij altijd open en kijken in dat geval graag met u of er een mogelijkheid bestaat deze zorgvraag in te vullen.

Wij bieden een gastvrije, veilige en gestructureerde omgeving waar mensen aandacht, zorg en ondersteuning ontvangen in een dagbesteding die past bij de individuele wensen en mogelijkheden. Wij zijn van mening dat een betekenisvolle dagbesteding, met respect, liefde en zorg een positief effect heeft op het welzijn van mensen.

Hoeve Ruimzicht is gelegen in een rustige, landelijke omgeving. De natuur is een goede prikkel voor de zintuigelijke ervaringen, tegelijkertijd is het een plek van herkenbaarheid.

Hoeve Ruimzicht werkt vanuit een christelijke identiteit.
Waarden en normen, respect en aandacht voor de ander, zijn uitgangspunt in dagbesteding die wordt geboden.
Er wordt een dagopening gehouden en de maaltijd wordt begonnen met gebed.
Hoeve Ruimzicht is een gastvrije plek voor iedereen.

Hoeve Ruimzicht is een boerderij uit de jaren 30, gelegen in het prachtige buitengebied van de gemeente Putten, ergens tussen Putten en Nijkerk in. De naam van de Hoeve zegt het eigenlijk al: een 'ruimzicht' vanaf dit idyllische plekje op het omliggende landschap met zijn weiden, houtwallen, beken en bos. Een plek middenin de natuur. Ook in spreekwoordelijke zin bieden wij op deze plek ruimte voor een zinvolle dagbesteding, uitgaande van de mogelijkheden van mensen.
E-mail of bezoek onze website door op de desbetreffende icoon te klikken.